De battle der battles. Rood tegen blauw. Noord tegen Zuid… Vlees tegen Vegan.
Vanaf vandaag kun jij met ons mee battelen. Waar gaat jouw keuze naar uit? Onze bekende Classic met 30 dagen dry aged rund of onze nieuwkomer de Vegan Smashed burger met Beyond Meat en Violife. Beide superlekker, maar beide met een ander karakter.

Kom vrijdag, zaterdag of zondag naar AH de Lijnbaan in Rotterdam en koop jouw battle box voor €12,50.

(Per box krijg je twee burgers. Dus lekker voor samen of lekker veel voor jezelf.)

Wil jij de Battle live meemaken? Kom naar
onze zaak op Zuid en bestel de Ultimate
Burger battle voor maar € 20,- pp.

burger battle

burger battle

Inhoud pakket:
4 x Beyond Meat patty’s, 2 x vegan brioche bun, 1 x zoet zure uien, 4 x Violife cheddar

Benodigdheden: pan, iets om mee te smashen en bakpapier.

Bereidingswijze:

1. Maak van de Beyond burgers (of Beyond mince) bolletjes van ongeveer 60 gram. Je hebt 2 bolletjes van 60 gram nodig voor 1 burger (1 Beyond burger is 2 bolletjes).
2. Zet een pan met dikke bodem op het vuur en laat deze lauwwarm worden.
3. Snijd het broodje doormidden en toast deze in de lauwwarme pan tot die mooi getoast is.
4. Laat nu de pan zo heet mogelijk worden en leg per broodje 2 bolletjes in de pan. Hier begint de magie: leg op de burgers een stukje bakpapier en druk de burger plat (dit kan met een spatel, een kom, eigenlijk alles waarmee je kunt smashen). Laat de burger bakken tot je aan de randjes ziet dat de burger krokant is.
5. Draai de burger om en leg daar gelijk een plakje Violife cheddar op en laat deze goed smelten (dit kan door de deksel op de pan te doen, de pan na 2 min bakken even onder de grill van de oven te zetten of door er een ijzeren kom overheen te plaatsen.
6. Maak in de tussentijd het broodje klaar. Bestrijk de boven en onder- kant met jouw favoriete saus en leg op de bovenkant van het broodje de zoetzure ui.
7. Als de kaas mooi gesloten is leg dan de burgers op de onderkant van het broodje en plaats de bovenkant er op. geniet van jouw zelfgemaakte Diego’s smashed vegan.

Eet smakelijk!

Serveersuggestie: sla en tomaat (niet inbegrepen)

 

Inhoud pakket:
2 Burgers / 2 brioche broodjes / 2 plakken cheddar / 4 plakken bacon / Hamburgersaus / 6 plakjes augurk

Benodigdheden: pan

Bereidingswijze
1. Zet een koekenpan op middelmatig vuur, snijd de brioche broodjes doormidden en toast de broodjes goudbruin.
2. Verdeel de saus over de boven- en onderkant van de broodjes. leg de plakjes augurk (en eventueel de sla en tomaat) op de onderkant van het broodje.
3. Verwarm de pan op middelhoog vuur en bak de burgers 3 min. per kant, als je de burger omdraait leg dan de bacon in de pan erbij en bak deze krokant.
4. Leg de plakken cheddar op de burger en plaats een deksel op de pan om de cheddar goed te smelten. Je kunt de burgers met cheddar ook even onder de grill van de oven plaatsen.
5. Leg dan de krokante bacon op de bovenkant van de broodjes en de burger op de onderkant van de broodjes, Stapel beide helften op elkaar en geniet van jouw zelfgemaakte Diego’s Classic Burger.

Eet smakelijk!

Serveersuggestie: sla en tomaat (niet inbegrepen)

Partners in crime